Goederen import

Wereldwijd goederen importeren en exporteren via MyParcel.

Voor het importeren en exporteren van goederen zijn zeevracht, luchtvracht en transport via de weg de veelgebruikte transportmethoden. Dit kan best ingewikkeld zijn om te regelen en daarom helpen onze specialisten je hier graag een handje bij. Vul simpelweg het aanvraagformulier in en ontvang geheel vrijblijvend offertes op maat. Heeft jouw zending haast? Neem dan contact op via 088-088 39 88.
Afbeelding voor

Onze specialisten verzorgen de communicatie met alle partijen.

Wij regelen de complexe (douane)documentatie voor jou.

Ontvang offertes die passen bij jouw wensen. Zo is de keuze aan jou!

Hoe MyParcel importeren en exporteren van goederen eenvoudig maakt.

Bij het importeren en exporteren van goederen heb je te maken met verschillende partijen, regelgeving en een hoop papierwerk. Wij nemen de uitdaging van het transport graag uit jouw handen en zorgen ervoor dat je exact weet wat je moet aanleveren en hoe het eruitziet. Onze specialisten verzorgen de communicatie met alle partijen. Van een enkele pallet ophalen uit de Verenigde Staten tot volle containers ophalen uit China, wij regelen voor jou het transport met de beste service en scherpste tarieven. 

Aanvraagformulier invullen

Dit hebben wij van jou nodig.

Maak je geen zorgen over complexe (douane)documentatie! Dit regelen wij voor jou. We hebben alleen een commerciële factuur en pakbon van jou nodig. Hulp nodig bij het opstellen van een commerciële factuur? Download dan onze template. Als het template juist wordt ingevuld, dan wordt deze door elke douane geaccepteerd. Daarnaast is de standaard werkwijze het machtigen van onze vervoerders om de gehele in- en uitklaring voor jou te regelen, wel zo makkelijk!

Template downloaden

Welke soort transport is geschikt voor jouw zending?

De keuze tussen transport over de weg, zee of lucht is afhankelijk van verschillende factoren, bijvoorbeeld de doorlooptijd, het soort goederen en de kosten. Is snelheid voor jou belangrijk? Dan is luchtvracht of een express-vervoerder een goede optie. Wegen de kosten en milieuvriendelijkheid voor jou zwaarder? Dan kan zeevracht voor jou beter zijn, waar een langere looptijd gebruikelijk is. Het is daarnaast ook belangrijk om te overwegen of de goederen geschikt zijn voor luchtvracht, gezien de beperkingen op gewicht, omvang en gevaarlijke stoffen. Onze specialisten zorgen voor de beste maatoplossing afhankelijk van jouw specifieke goederen en wensen. 

Aanvraagformulier invullen

Wat is luchtvracht?

Luchtvracht is een snelle en betrouwbare manier om goederen over de hele wereld te transporteren. Het wordt vaak gebruikt voor zendingen die een korte doorlooptijd hebben of die gevoelig zijn voor temperatuur, vochtigheid of andere omgevingsfactoren. Luchtvracht is namelijk snel en kan binnen enkele dagen op de bestemming zijn. 

Wat is zeevracht?

Zeevracht is een populaire optie voor het transporteren van grote hoeveelheden goederen over lange afstanden. Zeevracht heeft een lage kostprijs per eenheid door het gebruik van containers, vooral voor vervoer over een lange afstand. Daarnaast is zeevracht ook veilig en betrouwbaar, omdat moderne containerschepen uitgerust zijn met goede tracking en beveiliging. Containerschepen hebben tevens een lagere CO2-uitstoot dan vliegtuigen.

klantenservice contact opnemen myparcel

Vragen? We staan voor je klaar.

Heb je vragen over het wereldwijd importeren of exporteren van goederen? Neem dan contact met ons op via 088-088 39 88. Ons supportteam staat voor jou klaar!