Bestemmingen

Wereldwijd verzenden via MyParcel.

Verstuur pakketten eenvoudig en snel naar het buitenland via het verzendplatform van MyParcel. Of de eindbestemming nu Frankrijk, China of Amerika is, met MyParcel verstuur je zendingen naar adressen over de hele wereld. Ontdek wat de mogelijkheden zijn per bestemming qua vervoerders, verzendopties, verzekeringen en meer.
Afbeelding voor

Wereldwijd goederen importeren en exporteren via MyParcel.

Bij het importeren en exporteren van goederen heb je te maken met verschillende partijen, regelgeving en een hoop papierwerk. Wij nemen de uitdaging van het transport graag uit jouw handen en zorgen ervoor dat je exact weet wat je moet aanleveren en hoe het eruitziet. Onze specialisten verzorgen de communicatie met alle partijen. Van een enkele pallet ophalen uit de Verenigde Staten tot volle containers ophalen uit China, wij regelen voor jou het transport met de beste service en scherpste tarieven.

Meer informatie
klantenservice contact opnemen myparcel

Benieuwd wat MyParcel voor jouw e-commerce bedrijf kan betekenen?

Neem contact met ons op! Wij denken graag mee over de logistieke uitdagingen van jouw e-commerce bedrijf en doen een voorstel op maat op basis van jouw wensen en behoeften. Onze specialisten staan zes dagen in de week voor je klaar!

Contact opnemen