Checkout

Verhoog je conversie met onze dynamische check-out.

Meer conversies in jouw webshop én een grotere kans op een succesvolle bezorging? Bied verschillende bezorgopties aan in jouw checkout en laat de klant zelf bepalen waar en wanneer het pakket bezorgd wordt.
Afbeelding voor

Verhoog het aantal conversies met een dynamische checkout.

Verbeter de klanttevredenheid door het bieden van keuzevrijheid.

Vergroot de kans op een succesvolle bezorging.

Dag- en tijdspecifieke levering.

Bied klanten extra flexibiliteit in bezorging met ‘Dag- en tijdspecifieke levering’ of bied ‘Ochtend– of avondlevering’ van PostNL. Extra snelle levertijden bieden? Kies dan Same Day Delivery van DHL For You Vandaag.

Pakket zelf ophalen bij een afleverlocatie.

Bied klanten de mogelijkheid om hun pakket op te halen bij een PostNL-, DHL- of DPD-locatie in de buurt. Hierdoor hoeven jouw klanten niet thuis te zijn om het pakket te ontvangen en kunnen ze het pakket ophalen wanneer het hen uitkomt.

Laat je klanten hun favoriete vervoerder kiezen.

Geef jouw klanten de mogelijkheid om zelf de vervoerder te kiezen. Verstuurt jouw klant het liefst via PostNL, DHL, UPS of DPD? Laat hem of haar zélf deze keuze maken in de checkout van jouw webshop voor een hogere klanttevredenheid.

Alle vervoerders

Vraag een demo aan en ontdek de kracht van ons platform!

Benieuwd hoe de innovatieve verzendoplossingen binnen ons platform het verzendproces van je e-commerce bedrijf kunnen transformeren? Vraag vrijblijvend een demo aan en ontdek wat MyParcel voor jouw e-commerce bedrijf kan betekenen.

Demo aanvragen