Analytics

Analyseer eenvoudig jouw verzenddata met MyAnalytics.

MyAnalytics is dé analysetool van MyParcel waarmee jij eenvoudig verzenddata kunt analyseren. Deze data kun je gebruiken om slimmere en betere keuzes te maken om jouw verzendproces efficiënter in te richten. En dat al vanaf € 5,- per maand! Maak een account aan bij MyParcel en start de proefperiode van MyAnalytics om 14 dagen gratis toegang te krijgen!
Afbeelding voor

Maak slimmere en betere keuzes op basis van de data uit MyAnalytics.

MyAnalytics geeft extra inzicht in jouw zendingen op zowel maand-, week- als dagbasis en op zendingniveau. Deze inzichten kun je gebruiken om slimmere en betere keuzes te maken die de groei van jouw onderneming stimuleren. Afhankelijk van het niveau dat jij kiest, krijg je met MyAnalytics toegang tot de volgende verzenddata: Financiën, Overkomstduur, Schades en vermissingen, Toeslagen en Vertragingen.

Dit zijn de mogelijkheden.

Financiële inzichten

Bekijk jouw verzendkosten per vervoerder, product, gewicht en volume. Zo heb je altijd een duidelijk overzicht van jouw verzendkosten en de opbouw hiervan.

Performance van vervoerders.

Inzicht in de performance van vervoerders helpt jou bij het plannen en beheren van je logistieke processen. Zo kun je de doorlooptijd van je zendingen beter voorspellen en plannen. Zodat jij kunt kiezen welke vervoerder je voor welke zending wilt inzetten en jouw klant beter kunt informeren over de verwachte bezorgdatum.

Geoptimaliseerd en kostenefficiënt verzendproces.

Met MyAnalytics krijg je inzicht in de toeslagen op jouw zendingen. Daarnaast geven we advies over hoe je sommige toeslagen kunt voorkomen. Zo kun je besparen op jouw verzendkosten en je verzendproces optimaliseren.

Verhoog jouw klanttevredenheid

Het inzichtelijk maken van schades en vermissingen kan je helpen bij het optimaliseren van je gehele verzendproces. Zo kun je door het gebruik van andere verpakkingstechnieken misschien schades voorkomen en zo je klanttevredenheid verhogen!

Probeer MyAnalytics 14 dagen gratis uit.

Maak een account aan bij MyParcel en start de proefperiode van MyAnalytics om 14 dagen gratis toegang te krijgen. Na de proefperiode betaal je maandelijks jouw abonnementskosten.

Maak gratis een account aan

Neem MyAnalytics af als onderdeel van een MyParcel Pakket.

Met een MyParcel Pakket krijg je toegang tot een hoop gloednieuwe mogelijkheden.

  • Scherpe tarieven: Profiteer van extra scherpe verzendtarieven voor pakketzendingen, brievenbuspakjes met DHL For You en palletzendingen.
  • Verzendregels: Met slimme verzendregels is het mogelijk om voor elke bestemming automatisch de juiste verzendvoorkeuren in te stellen. 
  • MyAnalytics: MyAnalytics is dé analysetool van MyParcel waarmee jij eenvoudig verzenddata kunt analyseren en jouw verzendproces efficiënter kunt inrichten.
  • MyContracts: Verzenden via een eigen verzendcontract? Activeer gratis jouw PostNL contract binnen MyParcel. Heb je een contract met DHL, DPD of wil je Verzenden via bol orders via ons platform verwerken? Dat kan met MyContracts!
  • MyOrders: Met MyOrders beheer je jouw hele orderverwerking. Van het (automatisch) importeren van jouw orders, tot het printen van de pakbon en picklijsten.

Vraag een demo aan en ontdek de kracht van ons platform!

Benieuwd hoe de innovatieve verzendoplossingen binnen ons platform het verzendproces van je e-commerce bedrijf kunnen transformeren? Vraag vrijblijvend een demo aan en ontdek wat MyParcel voor jouw e-commerce bedrijf kan betekenen.

Demo aanvragen