Word partner van MyParcel.

Groeien doen we samen.

Krachten bundelen? Word partner! Meer dan 40.000 e-commerce bedrijven maken gebruik van ons online verzendplatform en daarmee zijn we kennisexpert op het gebied van verzenden in e-commerce. We helpen webshops te groeien en doen dit graag samen met jou en jouw expertise. Groei je mee? 
Afbeelding voor

Waarom partner worden?

Optimaliseer de klantreis.

Verleng de customer journey van jouw klant door hen een optimaal en efficiënt verzendproces aan te bieden. MyParcel bedient momenteel meer dan 40.000 online ondernemers en helpt ze te groeien.

Kennisexpert & advies.

Wij hebben alle kennis in huis omtrent het verpakken, verzenden en vervoeren van producten binnen de
e-commerce wereld. Wij adviseren hier maar al te graag in en kunnen samen met jouw expertise online ondernemers nóg beter bedienen.

Samen sterker.

De markt is volop in beweging. Ons verzendplatform beweegt hierin mee. Met onze 25+ koppelingen, een groot pakket aan features en vele integraties bieden wij een stabiel platform dat de online ondernemer volledig ontzorgt op het gebied van verzenden. Samen kunnen wij krachten bundelen en proposities ontwikkelen die onze klanten verder helpen. 

Onze partners.

E-commerce platformen

Bekijk meer

Warehouse management/ERS

Bekijk meer

Hoe kan ik partner worden?


Kom in contact met Frank (Manager IT / Development) of Derek (Manager Sales & Business Development).


Bespreek samen welke samenwerkingsvorm relevant zou zijn. 


Laten we samen groeien!

Het pakket bij de PostNL locatie.

Dit zijn Frank en Derek.

Even voorstellen hoor… Frank is onze Partnership Manager en Derek is verantwoordelijk voor Business Development. Twee toppers die zich continu inzetten om MyParcel te laten groeien en kijken hoe wij de klant zo veel mogelijk kunnen ontzorgen. Het voornaamste doel van ons partnerprogramma? Van elkaar leren en doorgroeien. Ze komen graag in contact met je!

Contact opnemen.