Verzendplatform

Dit heeft ons verzendplatform jou te bieden.

Met het verzendplatform van MyParcel zet je eenvoudig, handmatig of geautomatiseerd, nieuwe orders om naar verzendlabels. Koppel simpelweg jouw webshop aan ons platform, kies de bezorgopties die je aan wilt bieden in jouw checkout en verstuur jouw pakketten. Makkelijker kan het niet!
Afbeelding voor

Onbeperkt koppelen met webshopsoftware en verkoopplatformen.

Werk eenvoudig vanuit het platform óf koppel je webshop aan ons verzendplatform met één van de 25+ gratis koppelingen. Heb je meerdere webshops of verkoop je via verkoopplatformen zoals bol of Amazon? Ook dan koppel je gemakkelijk aan ons verzendplatform. Je hebt hiervoor geen technische kennis nodig. Verkoop je alleen via social media? Ook dan kun je via ons platform eenvoudig verzendlabels aanmaken met behulp van de Verzendlink.

Bekijk koppelingen

Van nieuwe order tot verzendlabel.

Nieuwe orders vanuit je webshop, social media of andere verkoopplatformen, verwerk je eenvoudig via het verzendplatform van MyParcel. Maak simpelweg een verzendlabel aan en lever je zending in bij een afleverlocatie van PostNL, DHL, UPS of DPD. Of, maak het jezelf nog gemakkelijker en laat je zending ophalen. Liever verzenden via een eigen verzendcontract? Activeer gratis jouw PostNL contract binnen MyParcel. Heb je een contract met DHL, DPD of wil je Verzenden via bol orders via ons platform verwerken? Dat kan met MyContracts! Zo verzend je tegen jouw eigen voorwaarden en maak je toch gebruik van de functionaliteiten van ons verzendplatform.

Meer over verzenden

Bied jouw klanten een dynamische checkout.

Klanten willen graag zelf bepalen waar en wanneer zij hun pakket ontvangen. Jij kunt hier op inspelen! Bied meerdere bezorgopties aan in de checkout van jouw webshop en laat klanten bepalen waar en wanneer zij hun pakket ontvangen. Dit verhoogt niet alleen de klanttevredenheid, maar stimuleert ook herhaalaankopen. 

Alle bezorgopties

Houd jouw klanten op de hoogte van de verzendstatus.

Bied jouw klanten een extra goede service door hen op de hoogte te houden van de status van de zending. Met de automatisch beschikbare Track & Trace informatie zijn jouw klanten altijd en overal op de hoogte van de status van hun zending. Helemaal in de look & feel van jouw webshop!

Meer over Track & Trace

Een gemakkelijk retourproces stimuleert herhaalaankopen.

Als webshop heb je regelmatig te maken met retouren. Maar, een retour betekent niet een verloren klant! Met een gemakkelijk retourproces kun je het verschil maken en jouw klanten stimuleren tot het doen van een herhaalaankoop. En dat allemaal met een retourservice in de look & feel van jouw webshop.

Meer over retouren

Analyseer jouw zendingen met MyAnalytics.

Gebruik onze analysetool om jouw verzenddata te analyseren en datagedreven keuzes te maken. Zo ben je in staat jouw verzendproces efficiënter in te richten om het succes van jouw onderneming te vergroten! 

Meer over MyAnalytics

Personaliseer het verzendproces in jouw eigen huisstijl.

Creëer herkenbaarheid en straal professionaliteit uit met een branded verzendlabel, Track & Trace pagina en retourportaal. Zo laat je jouw eigen huisstijl in het hele verzendproces terugkomen en bied je klanten een vriendelijke en transparante service.

Meer over branding

Vraag een demo aan en ontdek de kracht van ons platform!

Benieuwd hoe de innovatieve verzendoplossingen binnen ons platform het verzendproces van je e-commerce bedrijf kunnen transformeren? Vraag vrijblijvend een demo aan en ontdek wat MyParcel voor jouw e-commerce bedrijf kan betekenen.

Demo aanvragen