Verzenden

Flexibel & snel pakketten verzenden.

Van order tot verzendlabel: met het verzendplatform van MyParcel maak jij al jouw orders vanuit ieder verkoopkanaal in een handomdraai klaar voor verzending. Kies uit één van onze vervoerders voor het verzenden van jouw pakketten en lever je zending in of laat deze ophalen. 
Pakketten versturen

Pakketten verzenden via jouw favoriete vervoerder.

Wil je jouw pakketten via PostNL of DHL verzenden? Jij bepaalt met welke vervoerder je de zendingen verstuurt. Ontdek onze vervoerders en bekijk de mogelijkheden per vervoerder. Heb je al een verzendcontract? Met MyContracts is het mogelijk om een eigen verzendcontract van DHL en PostNL toe te voegen en Verzenden via Bol orders te verwerken. Binnenkort is het ook mogelijk om via jouw eigen verzendcontract van DPD te verzenden!

Maak verzendlabels aan vanuit jouw zendingenoverzicht.

Nieuwe orders vanuit je webshop, social media of andere verkoopplatformen, verwerk je eenvoudig via jouw zendingenoverzicht.

Makkelijk verkopen via social media met de Verzendlink.

Zet orders vanuit ieder social media- of verkoopkanaal binnen een handomdraai om naar verzendlabels. Hierdoor hoef je nooit meer te kopiëren en te plakken. Jouw klant vult namelijk zelf de benodigde gegevens in en het verzendlabel verschijnt automatisch in jouw zendingenoverzicht. Klaar om te printen!

verzendlink verkopen via social media

Richt jouw orderverwerking efficiënt én overzichtelijk in met MyOrders.

Wil jij jouw hele orderverwerking van A tot Z beheren vanuit één overzicht in jouw MyParcel account? Dat kan met MyOrders! Van het automatisch importeren van jouw orders, tot het printen van de picklijst, pakbon en het verzendlabel. Hierdoor verloopt jouw orderverwerking sneller, efficiënter én is de kans op fouten kleiner! Maak gratis een account aan bij MyParcel en probeer MyOrders 14 dagen gratis uit.

Bespaar tijd en voorkom fouten met de slimme verzendregels van MyParcel.

Wist je dat je verzendregels kunt instellen voor jouw favoriete bestemmingen? Kies per bestemming eenmalig het gewenste pakkettype, de vervoerder en eventuele verzekering en/of verzendoptie(s). De volgende keer wanneer je een zending naar deze bestemming verstuurt, worden alle verzendvoorkeuren automatisch voor je ingevuld. Wel zo makkelijk!

haalservice pakket laten ophalen postnl

Lever jouw pakketten in of kies voor extra gemak met onze Haalservice.

Geen tijd of ruimte op je pakketten af te geven bij een PostNL-locatie? Met de Haalservice laat je eenvoudig tot 25 pakketten thuis of op een gewenst ophalen door PostNL. Wil je meer dan 25 pakketten op laten halen? Kies dan voor de Haalservice Plus.

Vragen? We staan voor je klaar.

Hulp nodig bij het verzenden van jouw pakketten? Of heb je een andere vraag? Ons support team staat zes dagen in de week voor je klaar en helpt je graag verder.

klantenservice contact opnemen myparcel