Verzenden

Een gestroomlijnd verzendproces met MyParcel.

Tijd besparen in het verzendproces? Verzend slimmer met flexibele, schaalbare oplossingen en profiteer van maximale keuzevrijheid bij het verzenden van je pakketten binnen ons multicarrier platform.
Afbeelding voor

Wereldwijd pakketten verzenden via de grootste vervoerders.

Verzend je pakketten via de netwerken van toonaangevende vervoerders als PostNL, DHL, UPS en DPD. Liever verzenden via een eigen verzendcontract? Activeer gratis jouw PostNL contract binnen MyParcel. Heb je een contract met DHL, DPD of wil je Verzenden via bol orders via ons platform verwerken? Dat kan met MyContracts

Onze vervoerders

Maak geautomatiseerd verzendlabels aan.

Integreer met één van de 30+ koppelingen en zet nieuwe orders uit ieder verkoopkanaal handmatig of geautomatiseerd om in verzendlabels. Genereer verzendlabels per order of in bulk.

Beheer meerdere webshops vanuit één account.

Voeg eenvoudig meerdere webshops toe aan je account en stel rollen en permissies in voor een optimaal gebruikersbeheer. Binnen onze multishop-oplossing krijg je de volledige vrijheid om je account in te richten zoals jij dat wilt.

Bespaar tijd met het verwerken van orders.

Richt jouw orderverwerking optimaal in met onze orderbeheer mogelijkheden. Van het automatisch importeren van jouw orders, tot het printen van de picklijst, pakbon en het verzendlabel.

Meer over MyOrders

Voorkom fouten bij het verzenden van pakketten met slimme verzendregels.

Slim pakketten verzenden? Kies per bestemming eenmalig jouw gewenste verzendvoorkeuren. De volgende keer wanneer je een zending naar deze bestemming verstuurt, worden deze automatisch voor je ingevuld.

Meer over Verzendregels

Lever je zendingen in of laat ze ophalen.

Vind eenvoudig de dichtstbijzijnde afleverlocatie via onze locatiewijzer. Of laat je ontzorgen en plan een Haalservice in via ons verzendplatform. De pakketten worden dan op een gewenste locatie opgehaald.

Meer over de Haalservice

Vraag een demo aan en ontdek de kracht van ons platform!

Benieuwd hoe de innovatieve verzendoplossingen binnen ons platform het verzendproces van je e-commerce bedrijf kunnen transformeren? Vraag vrijblijvend een demo aan en ontdek wat MyParcel voor jouw e-commerce bedrijf kan betekenen.

Demo aanvragen