Webwinkel Vakdagen.

Bezoek ons op de Webwinkel Vakdagen!

De 16de editie van de Webwinkel Vakdagen komt er weer aan en die mag jij als (toekomstig) webshophouder niet missen! Op 29 en 30 maart vult de Jaarbeurs in Utrecht zich met vakgenoten en e-commerce experts die jou dolgraag willen inspireren. Op deze pagina vind je de belangrijkste informatie over de Webwinkel Vakdagen, zoals de plattegrond en het programma. Heb je nog geen toegangsticket? Schrijf je dan gratis in!
Afbeelding voor

Wat kan ik verwachten op de Webwinkel Vakdagen?

De Webwinkel Vakdagen is dé ontmoetingsplek voor online ondernemers. Er zijn 150 exposanten aanwezig op het gebied van e-commerce en ook kun je meer dan 120 lezingen volgen op het gebied van onder andere: Marketing Automation & E-mail, User Experience & CRO en Platform Economy & Marketplaces. Interessante informatie, waarmee je jouw kennis kunt verrijken! Benieuwd naar het programma op de Webwinkel Vakdagen? Kijk dan hier

Hier kun je ons vinden.

Ook wij zijn dit jaar weer aanwezig op de Webwinkel Vakdagen en staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden over onze verzendsoftware, jouw webshop, de e-commerce branche en nog veel meer! Ook zijn er een aantal van onze verpakkingsexperts aanwezig die jou alles willen vertellen over de beste verpakkingen voor jouw producten. Bezoek ons op standnummer 268. Waar dit precies is? Bekijk het op de plattegrond hiernaast. Je kunt ook de plattegrond downloaden, zodat je deze bij de hand hebt op de beurs en ons goed kunt vinden.  

Vijf redenen waarom jij ons wilt bezoeken op de Webwinkel Vakdagen.


We hebben héérlijke koffie voor je klaar staan.
En een lekkere snack.


We gaan een stapje verder voor jou. We nemen ruim de tijd voor je en willen je graag kennis laten maken met het MyParcel platform. Maak je momenteel gebruik van een ander verzendplatform en wil je overstappen? Ook dan is het verstandig om even langs onze stand te lopen. Overstappen is in slechts een aantal minuten geregeld. We helpen je hier graag bij. 


We vertellen je alles over onze functionaliteiten.
Op het verzendplatform van MyParcel komen al jouw zendingen samen, waardoor schakelen tussen verschillende systemen en platformen niet meer nodig is. Met onze handige functionaliteiten verwerk je al jouw zendingen in één keer en heb je meteen realtime inzichten. Zo print je eenvoudig pakbonnen met behulp van Orderbeheer en geeft het MyParcel dashboard jou inzicht in de status van al jouw zendingen via alle verkoopkanalen en vervoerders. Daarnaast vraag je vanuit jouw account binnen no-time een Haalservice van PostNL of DHL. Op de beurs vertellen we jou graag meer over al onze functionaliteiten! 


We leggen jou alles uit over MyContracts. Vanaf dit jaar heb jij de mogelijkheid om gebruik te maken van de betaalde functionaliteit MyContacts. Met MyContracts is het mogelijk om een eigen verzendcontract toe te voegen van DHL en Verzenden via Bol orders te verwerken. Zo kun je verzenden tegen jouw eigen voorwaarden en gebruik maken van alles wat ons platform te bieden heeft. Het schakelen tussen meerdere platformen is dus niet meer nodig. Ons team staat klaar om jou alles te vertellen over MyContracts en we geven jou graag een demo.


We geven je graag verpakkingsadvies. We hebben een eigen webshop en deze is in het afgelopen jaar verder uitgebreid! We bieden verschillende soorten, voornamelijk duurzame, verpakkingen aan voor iedere soort zending. Ook hebben we verschillende kantoorartikelen, zoals labelprinters, tape dispensers én allerlei materialen voor jouw inpakservice: van feestelijk cadeaupapier tot mooie linten. Op de Webwinkel Vakdagen zijn onze verpakkingsexperts aanwezig die jou kunnen adviseren over de beste verpakkingen voor jouw producten.

 

We staan te popelen om jou te ontmoeten op de Webwinkel Vakdagen.

We zouden het erg leuk vinden om jou te ontmoeten op de Webwinkel Vakdagen. We helpen jou graag als je bijvoorbeeld vragen hebt over onze software, services of webshop. Heb je nog geen toegangsticket? Schrijf je dan hier gratis in voor de Webwinkel Vakdagen. 

WWVD stand 2020