Dit is wat ons platform jou nog meer te bieden heeft.

Dit is wat ons platform jou nog meer te bieden heeft.

Met MyParcel maak je eenvoudig en snel verzendlabels aan. Zo zijn al jouw pakketten, brievenbuspakjes, post en pallets in een handomdraai klaar om te versturen. Wil je ons alvast een beetje leren kennen? Bekijk onze video eens. Ons platform heeft jou meer te bieden dan alleen het aanmaken van verzendlabels.  Benieuwd? Lees dan snel verder!
Afbeelding voor

Adresboek uploaden en in één klik verzendlabels aanmaken.

Heb je een adressenbestand waarvoor je in een keer verzendlabels wilt aanmaken? Dan upload je deze eenvoudig in jouw account naar jouw adresboek. Vanuit jouw persoonlijke adresboek kun je voor ieder gewenst adres eenvoudig verzendlabels aanmaken.

Retourservice inrichten incl. eigen retourpagina.

Als webshophouder wil je de beste service verlenen wanneer jouw klant een product wilt retourneren. Dat kan eenvoudig met MyParcel. Met onze software richt je jouw persoonlijke retourservice eenvoudig en klantvriendelijk in, zonder dat je daar veel tijd aan kwijt bent.

Meer informatie

Zelf een Haalservice inplannen, wijzigen of annuleren.

Wanneer jouw pakketten klaar zijn om te versturen, lever je ze in bij een PostNL locatie bij jou in de buurt. Heb je geen tijd of ruimte om al jouw pakketten zelf in te leveren bij PostNL? Plan dan eenvoudig vanuit jouw account een Haalservice in. De PostNL chauffeur komt dan de pakketten bij jou op locatie ophalen. Net zo makkelijk als dat je een Haalservice inplant, kun je deze ook zelf wijzigen of annuleren.

Meer informatie

Gebruikersbeheer met rollen en permissies.

Werk je met verschillende collega’s vanuit één account, maar wil je controle houden over welke rechten wel of niet aan de gebruikers worden toegekend? We’ve got you covered! In jouw MyParcel account kun je verschillende rollen met bijbehorende permissies toekennen aan verschillende gebruikers, zoals: eigenaar, hoofdgebruiker, gebruiker en magazijnmedewerker. Zo heeft de magazijnmedewerker alleen de mogelijkheid om verzendlabels aan te maken en de hoofdgebruiker toegang tot alle functies en gegevens binnen het account.

Man met pakket

Coming soon: MyParcel Academy.

Bij MyParcel zetten we graag een stapje extra voor onze klanten. Oftewel, wij gaan Beyond Delivery. We zijn er namelijk niet alleen om je te helpen bij het versturen van jouw pakketten. We ondersteunen je ook graag bij het runnen van jouw webshop! Binnenkort kun je dan ook de MyParcel Academy verwachten. Als klant van MyParcel krijg je direct toegang tot deze leeromgeving, waarin we je meer vertellen over de onderwerpen waar je mee te maken krijgt bij het starten van een webshop. Alles om jou te helpen bij de groei van jouw webshop.

Benieuwd naar alle services die we bieden voor jouw webshop?