Pallet versturen.

Pallets versturen met MyParcel.

Extra zware en/of grote pakketten versturen? Vanuit je account plan je hiervoor eenvoudig een palletzending in met DHL en maak je jouw pallet klaar om te versturen. Vervolgens wordt je palletzending al binnen twee werkdagen bezorgd bij adressen binnen Nederland en België.
Afbeelding voor

Palletzending. 

Aantal. Nederland. België.
Hele palletzending Vanaf € 67,50 Vanaf € 95,00
Halve palletzending Vanaf € 62,00 Vanaf € 89,00
Bekijk alle tarieven

* Genoemde tarieven zijn excl. btw en eventuele toeslagen.
* Genoemde tarieven gelden per 1 januari 2024.
* Voor een levering vóór 11.00 uur geldt een toeslag van € 27,50 binnen Nederland en € 30,- voor België.
* Tweede en daaropvolgende pallets naar hetzelfde adres worden tegen een voordeliger tarief verzonden, wanneer de afzender en de ontvanger van de pallets gelijk zijn én de pallets tegelijk worden verstuurd.
* Bij overschrijding van het formaat van een halve palletzending wordt het tarief van een normale palletzending in rekening gebracht.
* Het is niet mogelijk om verschillende maten palletzendingen naar eenzelfde adres tegelijkertijd in te boeken.

Extra scherpe tarieven met een MyParcel Pakket.

Wil je verzenden via extra scherpe tarieven? Kies dan een MyParcel Pakket en profiteer naast scherpe verzendtarieven van diverse functionaliteiten waarmee je diepgaand inzicht verkrijgt in je verzenddata, jouw hele orderverwerking vanuit één overzicht beheert én slimme verzendregels instelt. 

Ontdek de MyParcel Pakketten

Pallets versturen met DHL.

Via ons platform verzend je pallets met DHL naar bestemmingen binnen Nederland en België. Wanneer je palletzending voor 16.00 uur is aangemeld, wordt deze de volgende werkdag tussen 08.00 en 18.00 uur opgehaald. De palletzending wordt vervolgens de volgende werkdag, na de dag van ophalen, geleverd bij de ontvanger tussen 08.00 en 18.00 uur.

Meer over DHL

Wereldwijd goederen importeren en exporteren via MyParcel.

Bij het importeren en exporteren van goederen heb je te maken met verschillende partijen, regelgeving en een hoop papierwerk. Wij nemen de uitdaging van het transport graag uit jouw handen en zorgen ervoor dat je exact weet wat je moet aanleveren en hoe het eruitziet. Onze specialisten verzorgen de communicatie met alle partijen. Van een enkele pallet ophalen uit de Verenigde Staten tot volle containers ophalen uit China, wij regelen voor jou het transport met de beste service en scherpste tarieven.

Meer informatie

 

Stukgoederen versturen met MyParcel.

Pakketten die niet op een pallet staan en niet als PostNL pakketzending kunnen worden verstuurd, kun je versturen als stukgoed via MyParcel. Hiervoor is het tarief op te vragen via pallets@myparcel.nl.

Benieuwd wat MyParcel voor jouw e-commerce bedrijf kan betekenen?

Neem contact met ons op! Wij denken graag mee over de logistieke uitdagingen van jouw e-commerce bedrijf en doen een voorstel op maat op basis van jouw wensen en behoeften. Onze specialisten staan zes dagen in de week voor je klaar!

Contact opnemen
klantenservice contact opnemen myparcel