Pakketten versturen.

Eenvoudig pakketten versturen met MyParcel.

Via het verzendplatform van MyParcel verstuur je moeiteloos pakketten naar bestemmingen over de hele wereld. Maak eenvoudig een verzendlabel aan via je account en lever de pakketten in bij een nabijgelegen afleverlocatie of maak gebruik van de Haalservice. Voor je het weet zijn de pakketten onderweg naar de gewenste bestemming. 
Afbeelding voor

Pakketzending Nederland.

Pakketzending binnen de EU.**

Pakketzending buiten de EU.***

Vervoerder. Tarieven. Vervoerder. Tarieven. Vervoerder. Tarieven.
Vanaf € 5,80 Vanaf € 7,20 Vanaf € 25,00
Vanaf € 5,00 Vanaf € 7,85
Vanaf € 27,90
Vanaf € 5,55 Vanaf € 10,94
Vanaf € 7,25
Bekijk alle tarieven

* Genoemde tarieven zijn exclusief btw en mogelijke toeslagen.
* Genoemde tarieven gelden per 1 januari 2024.
** Genoemde tarieven zijn op basis van de bestemming Duitsland.
*** Genoemde tarieven zijn op basis van de bestemming de Verenigde Staten.

Extra scherpe tarieven met een MyParcel Pakket.

Wil je verzenden via extra scherpe tarieven? Kies dan een MyParcel Pakket en profiteer van scherpe verzendtarieven en diverse functionaliteiten waarmee je diepgaand inzicht verkrijgt in je verzenddata, jouw hele orderverwerking vanuit één overzicht beheert én slimme verzendregels instelt. Met MyParcel Pakket Start kun je al een PostNL pakketzending binnen Nederland versturen vanaf € 6,00 en een DHL pakketzending binnen Nederland vanaf € 5,00.

* Genoemde tarieven gelden per 1 januari 2024.

Ontdek de MyParcel Pakketten
Consumenten en bedrijven

Pakket versturen met PostNL.

Via ons platform verzend je pakketten met PostNL naar bestemmingen over de hele wereld. Laat ze ophalen door de PostNL Haalservice of lever ze in bij één van de 3.750 PostNL-locaties. Via de Track & Trace informatie blijven jij en jouw klant altijd op de hoogte van de status van het pakket. Wil je extra zekerheid bij het verzenden? PostNL biedt verschillende verzendopties, zoals Handtekening voor ontvangst en Verzekerd versturen.

Meer over PostNL
Consumenten en bedrijven

Pakket versturen met DHL.

Via ons platform verzend je pakketten met DHL naar bestemmingen binnen Nederland en de Europese Unie. Kies uit meer dan 4.000 DHL-locaties om jouw pakketten in te leveren of maak gebruik van de DHL Haalservice. Verstuur je zendingen met diverse verzendopties, zoals Verzekerd versturen en Leeftijdscheck óf verhoog het aantal conversies met Same Day Delivery. 

Meer over DHL
Consumenten en bedrijven

Pakket versturen met UPS.

Via ons platform verzend je pakketten met UPS naar bestemmingen over de hele wereld (m.u.v. de Benelux). Kies voor UPS Standard of verstuur je zendingen supersnel met UPS Express Saver. Je pakketten worden dan in Europa binnen één werkdag bezorgd en in de Verenigde Staten en Azië binnen drie werkdagen. Lever je zendingen eenvoudig in bij één van de 1.500 UPS-locaties of maak gebruik van de UPS Haalservice.

Meer over UPS

Pakket versturen met DPD.

Via ons platform verzend je pakketten met DPD naar bestemmingen binnen Nederland en de Europese Unie. Kies uit meer dan 1.500 DPD-locaties om jouw pakketten in te leveren of maak gebruik van de DPD-Haalservice. Verstuur je zendingen met diverse verzend- en bezorgopties, zoals Verzekerd versturen of Zaterdaglevering.

Meer over DPD
klantenservice contact opnemen myparcel

Benieuwd wat MyParcel voor jouw e-commerce bedrijf kan betekenen?

Neem contact met ons op! Wij denken graag mee over de logistieke uitdagingen van jouw e-commerce bedrijf en doen een voorstel op maat op basis van jouw wensen en behoeften. Onze specialisten staan zes dagen in de week voor je klaar!

Contact opnemen