Brievenbuspakje versturen.

Eenvoudig brievenbuspakjes versturen met MyParcel.

Via het verzendplatform van MyParcel verstuur je gemakkelijk brievenbuspakjes binnen Nederland en naar België. Maak eenvoudig een verzendlabel aan via je account en lever je pakketten in bij een nabijgelegen afleverlocatie. Volg de zending op de voet via de Track & Trace informatie. De brievenbuspakjes zijn binnen de kortste keren onderweg naar de gewenste bestemming.
Afbeelding voor

Brievenbuspakje Nederland

Next Day Delivery. Same Day Delivery.
Vervoerder. Tarieven. Vervoerder. Tarieven.
Vanaf € 3,44 Vanaf € 5,75
Vanaf € 4,25
Vanaf € 3,85
Bekijk alle tarieven

* Genoemde tarieven zijn exclusief btw en mogelijke toeslagen.
* Genoemde tarieven gelden per 1 januari 2024.

 

Extra scherpe tarieven met een MyParcel Pakket.

Wil je verzenden via extra scherpe tarieven? Kies dan een MyParcel Pakket en profiteer naast scherpe verzendtarieven op brievenbuspakjes met DHL van diverse functionaliteiten waarmee je diepgaand inzicht verkrijgt in je verzenddata, jouw hele orderverwerking vanuit één overzicht beheert én slimme verzendregels instelt. Met MyParcel Pakket Start kun je al een DHL brievenbuspakje binnen Nederland versturen vanaf € 3,90.

* Genoemde tarieven gelden per 1 januari 2024.

Ontdek de MyParcel Pakketten

Brievenbuspakje versturen met PostNL.

Via ons platform verzend je brievenbuspakjes met PostNL naar alle adressen binnen Nederland. Via de statusinformatie blijven jij en jouw klant altijd op de hoogte van de status van het pakket. De ontvanger hoeft daarnaast niet thuis te zijn voor het in ontvangst nemen van een brievenbuspakje. Brievenbuspakjes worden in de meeste gevallen binnen één werkdag bezorgd door PostNL, op dinsdag tot en met zaterdag.

Meer over PostNL

Brievenbuspakje versturen met DHL.

Via ons platform verzend je brievenbuspakje met DHL naar alle adressen binnen Nederland en België. Dankzij de uitgebreide Track & Trace informatie volg je een brievenbuspakje eenvoudig van deur tot deur. De ontvanger hoeft daarnaast niet thuis te zijn voor het in ontvangst nemen van een brievenbuspakje. Extra snelle levertijd bieden? Verzend dan je brievenbuspakjes met Same Day Delivery. 

Meer over DHL

Brievenbuspakjes versturen met DPD.

Via ons verzendplatform verzend je brievenbuspakjes met DPD naar alle adressen binnen Nederland. Via de uitgebreide Track & Trace informatie van DPD volg je een brievenbuspakje eenvoudig van deur tot deur. De ontvanger hoeft daarnaast niet thuis te zijn voor het in ontvangst nemen van een brievenbuspakje.

Meer over DPD

Benieuwd wat MyParcel voor jouw e-commerce bedrijf kan betekenen?

Neem contact met ons op! Wij denken graag mee over de logistieke uitdagingen van jouw e-commerce bedrijf en doen een voorstel op maat op basis van jouw wensen en behoeften. Onze specialisten staan zes dagen in de week voor je klaar!

Contact opnemen
klantenservice contact opnemen myparcel