Haalservice DPD.

Pakketten op laten halen door DPD.

Geen tijd of ruimte om de pakketten weg te brengen naar een DPD-locatie? Bij zendingen naar huis- of zakelijke adressen is de DPD-Haalservice standaard inbegrepen. Verstuur je meer dan 300 pakketten per maand, dan zal DPD een tijdvak van 1 uur geven waarin zij de pakketten komen ophalen. Wanneer je minder dan 300 pakketten per maand verstuurt, dan kan de Haalservice niet ingepland worden in een tijdvak.
Pakketten versturen DPD

Specificaties DPD Haalservice.

Formaat Max. lengte: 175 cm (daarboven + € 44,50 per pakket)
Gewicht Max. gewicht: 31,5 kg (daarboven + € 44,50  per pakket)
Pick-up tijden Alleen bij meer dan 300 pakketten per maand zal DPD een tijdvak van 1 uur aangeven. Verstuur je minder dan 300 pakketten per maand, dan kan de Haalservice niet worden ingepland in een tijdvak.
Maximum aantal pakketten Geen

Hoe kan ik een pakket laten ophalen door DPD?

De Haalservice van DPD kun je eenvoudig aanvragen via jouw MyParcel account. Navigeer in jouw account naar ‘Haalservice’ en kies ‘Nieuw ophaalmoment’. Selecteer hier DPD en vul het aanvraagformulier in.

klantenservice contact opnemen myparcel

Vragen? We staan voor je klaar.

Heb je vragen over het verzenden met DPD of wil je meer weten over het inplannen van de DPD Haalservice? Vragen over de verzend- en bezorgopties van DPD? Of heb je een andere vraag? Onze specialisten staan zes dagen in de week voor je klaar en helpen je graag verder.

Contact opnemen