Zakelijk verzenden met DHL.

Zakelijk verzenden met DHL binnen Nederland en Europa.

Zakelijk versturen? Met DHL Europlus kun je gemakkelijk pakketten verzenden naar bedrijfsadressen binnen Nederland en Europa. Jouw pakket wordt dan afgeleverd op het opgegeven (zakelijke) adres van maandag t/m vrijdag, tussen 8.00 en 17.00 uur. Bij het aanmaken van een DHL Europlus zending ben je verplicht een bedrijfsadres in te voeren. Toch verzenden naar een consument? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie over DHL.
DHL zakelijk verzenden
blob-dhl-2

De voordelen van zakelijk verzenden via DHL.

  • Profiteer van het grote, Europese netwerk van DHL.
  • Lever jouw pakketten in bij één van de 4.000 DHL-afleverlocaties.
  • De verzendoptie ‘Handtekening voor ontvangst’ is standaard inbegrepen bij zakelijke DHL-zendingen.
  • Er worden standaard twee bezorgpogingen gedaan.

DHL-locaties bij jou in de buurt.

DHL heeft meer dan 4.000 afleverlocaties door heel Nederland. En er komen steeds meer locaties bij! Zo vind je altijd een DHL-locatie bij jou in de buurt. Klik op onderstaande button om een account aan te maken en bekijk meteen de dichtstbijzijnde DHL-locatie.

Registreer gratis
pakketten versturen DHL
DHL zakelijk pakketten versturen

Pakketten laten ophalen door DHL.

Geen tijd of ruimte om de pakketten in te leveren? Plan eenvoudig een DHL-Haalservice in via ons platform en DHL komt de pakketten op een gewenst adres ophalen.De Haalservice is incidenteel of structureel in te plannen.

DHL Haalservice

Voorstel op maat ontvangen?

Laat ons de logistieke uitdagingen van je e-commerce bedrijf aanpakken met innovatieve verzendoplossingen die naadloos aansluiten op jouw behoeften. Neem nu contact op voor een voorstel op maat!

Contact opnemen

Veelgestelde vragen.

Hoe kan ik zakelijk verzenden via DHL?
Maak gratis een account aan bij MyParcel en zet orders vanuit elk verkoopkanaal eenvoudig om in verzendlabels. Verstuur je producten via het wereldwijde netwerk van de grootste vervoerders, zo ook via DHL.

Hoeveel kost het om zakelijk te verzenden via DHL?
Bekijk de tarieven via onze tarievencalculator.

Waarom zakelijk verzenden via DHL?
Verkoop je ook in het buitenland? Profiteer van het grote, Europese netwerk van DHL bij het verzenden van je producten. Ook in Nederland verzend je gemakkelijk via DHL, en lever je je pakketten in bij één van de 4.000 afleverlocaties. Geen tijd om de pakketten weg te brengen? Laat ze ophalen door de DHL Haalservice, eenvoudig in te plannen via ons platform.