DHL pakket laten ophalen

Pakketten op laten halen met DHL For You Vandaag.

Geen tijd of ruimte om je pakketten af te geven bij een DHL-RegioHub? Geen probleem. Plan de Haalservice in en DHL komt je pakketten gewoon ophalen. Wel zo makkelijk! Houd er rekening mee dat het alleen mogelijk is om een dagelijkse vaste pick-up in te plannen voor DHL For You Vandaag. 
Test

Specificaties en tarieven Haalservice DHL For You Vandaag.

Specificaties.

Voorwaarden Alleen mogelijk voor een dagelijkse vaste pick-up.
Formaat en gewicht Alle DHL For You Vandaag zendingen die voldoen aan de juiste pakketvoorwaarden.
Pick-up tijden 11:00 – 12:00 uur
Aantal pakketten Geen maximum

Hoe plan ik een DHL Haalservice in?

Het inplannen van een Haalservice met DHL For You Vandaag is nog niet mogelijk vanuit je account. Indien je geïnteresseerd bent in een vaste pick-up kun je contact met ons opnemen. Geef in dat geval de gewenste pick-up dagen, de startdatum, het aantal pakketten per dag en de gemiddelde afmetingen van de pakketten aan ons door. Wij helpen je dan graag verder.

Instellen
klantenservice contact opnemen myparcel

Vragen? We staan voor je klaar.

Heb je vragen over het verzenden met DHL For You Vandaag of wil je meer weten over het inplannen van de DHL Haalservice? Ons support team staat zes dagen in de week voor je klaar en helpt je graag verder. 

Contact opnemen

Veelgestelde vragen.

Hoe plan ik een Haalservice in? Is de Haalservice ook op feestdagen in te plannen? Waar kan ik mijn ingeplande Haalservice wijzigen? Hoe lang van te voren moet ik de Haalservice inplannen? Is het maximale formaat van een pakket dat ik door de Haalservice op wil laten halen anders dan het standaard maximaal formaat van een pakket?