DHL.

Verzenden met DHL.

Profiteer bij het versturen van je pakketten van het grote, Europese netwerk van DHL. Via ons platform maak je eenvoudig verzendlabels aan voor al je DHL-zendingen. Met meer dan 65.000 DHL-locaties in Europa is er altijd één in de buurt. Bied klanten daarnaast extra snelle levertijden met DHL For You Vandaag. Pakketten die je ‘s ochtends inlevert, worden dezelfde avond nog bezorgd. 
pakketten versturen DHL

Verzendmogelijkheden.

Verstuur pakketten, kleine pakketten, brievenbuspakjes of pallets.

Bestemmingen.

Verstuur naar bestemmingen binnen Nederland en de EU.

Eigen verzendcontract.

Verstuur via een eigen verzendcontract van DHL met MyContracts.

DHL verzendtarieven.

Bereken snel en eenvoudig de tarieven voor het versturen van je pakketten via onze handige calculator. Wil je verzenden via extra scherpe tarieven? Kies dan een MyParcel Pakket en profiteer naast scherpe verzendtarieven van diverse functionaliteiten om je verzend- en orderproces efficiënter in te richten.

Bereken verzendtarief

DHL aanleverspecificaties.

Iedere vervoerder hanteert eigen aanleverspecificaties, zoals het maximale gewicht en formaat van een pakket. Bekijk onze hand-out voor een overzicht van alle specificaties per vervoerder.

Bekijk specificaties

DHL verzend- en bezorgopties.

Maak bij het versturen van je pakketten gebruik van de diverse verzendopties én bezorgopties van DHL. Kies via ons platform bijvoorbeeld voor:

  • Same Day Delivery met DHL For You Vandaag
  • Verzekerd verzenden
  • Zaterdagbezorging
eenvoudig verzendlabels aanmaken
blob-dhl-2

DHL-locaties in de buurt.

DHL heeft meer dan 4.000 afleverlocaties door heel Nederland. En er komen steeds meer locaties bij. In ons platform hebben we een uitgebreide locatiewijzer waarin de locaties van onze vervoerders overzichtelijk zijn weergegeven, zo ook van DHL. Registreer je vandaag nog! 

Registreer gratis

Pakketten laten ophalen door DHL.

Geen tijd of ruimte om de pakketten weg te brengen naar één van de DHL-afleverlocaties? Laat ze simpelweg ophalen door de Haalservice van DHL. Via ons platform kun je eenvoudig de Haalservice aanvragen. Je kunt de pakketten vervolgens op een gewenst adres laten ophalen. 

DHL Haalservice
retourzending - webshop retouren - pakketten versturen PostNL

DHL retouropties.

Maak het retourproces zo efficiënt en klantvriendelijk mogelijk met de retourservice van MyParcel. Via ons verzendplatform stuur je eenvoudig retourlabels naar klanten waarmee ze zendingen retour kunnen sturen binnen Nederland of in het buitenland. Krijg daarnaast inzicht in de ‘Retourredenen’ van je klanten door standaard te vragen waarom zij een bestelling retourneren.

Meer over retouren

Voorstel op maat ontvangen?

Laat ons de logistieke uitdagingen van je e-commerce bedrijf aanpakken met innovatieve verzendoplossingen die naadloos aansluiten op jouw behoeften. Neem nu contact op voor een voorstel op maat!

Offerte aanvragen