Tell A Friend.

Ben je tevreden over MyParcel? Tell your friends!

Nodig vrienden uit om ook gebruik te maken van MyParcel en word beloond! Je ontvangt € 0,10 per pakket dat de via jou geregistreerde klant via MyParcel verstuurt!
Afbeelding voor

Verdien makkelijk tegoed!

Wanneer je iemand attendeert op MyParcel en deze collega webwinkelier op aanraden van jou klant wordt, ontvang jij geld voor iedere pakketzending, die deze door jou aangebrachte klant, in de toekomst verstuurt. Gedurende een jaar lang! Je hoeft alleen de persoon in kwestie eerst bij ons aan te melden voordat hij of zij zich registreert op MyParcel.nl. Easy toch? Zij blij. Jij blij.

Want zeg nou zelf, zij kunnen gebruiken maken van al onze services omdat jij hen daarop hebt geattendeerd. En jij ontvangt voor ieder pakket dat zij versturen, € 0,10 als vergoeding. Dat is wel heel makkelijk geld verdienen.

Twee manieren waarop je in aanmerking kunt komen voor een Tell A Friend vergoeding.

1. Uitnodiging via MyParcel.

Via MyParcel kun je uitnodiging versturen voor het gebruik van MyParcel naar jouw collega webwinkelier (Tell A Friend > Nodig uit). De genodigde ontvangt een e-mail met daarin een registratielink. Wanneer de klant zich via deze link registreert is de genodigde automatisch bij ons aangemeld en heb je recht op de vergoeding. Je hoeft hiervoor dus alleen de uitnodiging te versturen.

2. Mondeling attenderen.

Wanneer je iemand op een andere manier attendeert (bijvoorbeeld mondeling of telefonisch) en hij of zij van plan is om gebruik van MyParcel te gaan maken, kun je de naam van de genodigde telefonisch of per e-mail aan ons door geven. Je dient dit te doen voordat men zich bij MyParcel registreert. Je hebt geen recht op een Tell A Friend vergoeding wanneer dit hierna gebeurt.

Voorwaarden en regels.

  • Je dient klant te zijn bij MyParcel.
  • De uit te keren Tell A Friend vergoeding wordt bepaald op basis van het aantal pakketten dat door de aangebrachte klant(en) wordt verstuurd.
  • De Tell A Friend vergoeding wordt tot maximaal 1 jaar na registratie van de aangebrachte klant uitgekeerd.
  • Brievenbuspakjes, Digitale Postzegels, haalservice, pallets en alle overige producten, met uitzondering van pakketten, zijn uitgesloten van de Tell A Friend vergoeding.
  • Pakketten verzonden door klanten met een MyContracts abonnement of een PostNL contract zijn uitgesloten
  • Wanneer een aangebrachte klant aangeeft er problemen mee te hebben dat informatie met betrekking tot de door hen verzonden aantallen wordt vrijgegeven voor de uitbetaling van de Tell A Friend vergoeding, dan wordt de vergoeding stopgezet.
  • De opgespaarde vergoeding wordt gecrediteerd op jouw eerstvolgende factuur. Er zal geen overboeking of andere verrekening plaatsvinden van het opgespaarde tegoed.
  • MyParcel gaat er vanuit dat er alleen uitnodigingen worden verstuurd naar kennissen die hebben aangegeven hiervoor open te staan. Het is niet toegestaan willekeurig webshops uit te nodigen. MyParcel behoudt zich het recht voor hier naar te vragen bij de klant en de Tell A Friend vergoeding stop te zetten wanneer MyParcel denkt dat dit het geval is.

Stel jouw vraag aan MyParcel!

Vragen over ons Tell A Friend systeem, ons platform of het versturen van pakketten? We staan zes dagen in de week voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden! Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen.

Stel je vraag