Analytics

Analyseer eenvoudig jouw verzenddata met MyAnalytics.

MyAnalytics is dé analysetool van MyParcel waarmee jij eenvoudig verzenddata kunt analyseren. Deze data kun je gebruiken om slimmere en betere keuzes te maken om jouw verzendproces efficiënter in te richten. En dat al vanaf € 5,- per maand! Probeer MyAnalytics 14 dagen gratis uit en optimaliseer jouw verzendproces van A tot Z!
Afbeelding voor

Maak slimmere en betere keuzes op basis van de data uit MyAnalytics.

MyAnalytics geeft extra inzicht in jouw zendingen op zowel maand-, week- als dagbasis en op zendingniveau. Deze inzichten kun je gebruiken om slimmere en betere keuzes te maken die de groei van jouw onderneming stimuleren. Afhankelijk van het niveau dat jij kiest, krijg je met MyAnalytics toegang tot de volgende verzenddata: Financiën, Overkomstduur, Schades en vermissingen, Toeslagen en Vertragingen.

Dit zijn de mogelijkheden.

Inzicht in jouw financiën.

Bekijk jouw verzendkosten per vervoerder, product, gewicht en volume. Zo heb je altijd een duidelijk overzicht van jouw verzendkosten en de opbouw hiervan.

De overkomstduur van jouw pakketten.

Inzicht in de overkomstduur van jouw pakketten helpt jou bij het plannen en beheren van je logistieke processen. Zo kun je de doorlooptijd van je zendingen beter voorspellen en plannen. Zodat jij kunt kiezen welke vervoerder je voor welke zending wilt inzetten en  jouw klant beter kunt informeren over de verwachte bezorgdatum.

Toeslagen op jouw zendingen voorkomen.

Met MyAnalytics krijg je inzicht in de toeslagen op jouw zendingen. Daarnaast geven we advies over hoe je sommige toeslagen kunt voorkomen. Zo kun je besparen op jouw verzendkosten! 

Schades en vermissingen.

Het inzichtelijk maken van schades en vermissingen kan je helpen bij het optimaliseren van je gehele verzendproces. Zo kun je door het gebruik van andere verpakkingstechnieken misschien schades voorkomen!

Vrouw pakket bestelling uit

Probeer MyAnalytics 14 dagen gratis uit.

Maak een account aan bij MyParcel en start de proefperiode om 14 dagen gratis toegang te krijgen tot MyAnalytics. Na de proefperiode betaal je maandelijks jouw abonnementskosten.

Maak gratis een account aan

Neem MyAnalytics af als onderdeel van een MyParcel Pakket.

Met een MyParcel Pakket krijg je toegang tot een hoop gloednieuwe mogelijkheden.

  • Korting op verzendtarieven: Krijg korting op de MyParcel tarieven voor iedere pakketzending. Dit geldt voor alle pakketten binnen en buiten Nederland.
  • Verzendregels: Met slimme verzendregels is het mogelijk om voor elke bestemming automatisch de juiste verzendvoorkeuren in te stellen. 
  • MyAnalytics: MyAnalytics is dé analysetool van MyParcel waarmee jij eenvoudig verzenddata kunt analyseren en jouw verzendproces efficiënter kunt inrichten.
  • MyContracts: Met MyContracts kun je verzenden via eigen verzendcontract van DHL, PostNL en DPD en Verzenden via Bol.com orders verwerken. 
  • MyOrders: Met MyOrders beheer je jouw hele orderverwerking. Van het (automatisch) importeren van jouw orders, tot het printen van de pakbon en picklijsten.

Vragen? We staan voor je klaar.

Maak gratis een account aan en ontdek de mogelijkheden van ons platform. Heb je vragen of ben je benieuwd wat MyParcel specifiek voor jouw online onderneming kan betekenen? Neem contact met ons op! Ons support team staat zes dagen in de week voor je klaar.

Neem contact op
klantenservice contact opnemen myparcel