Koppelingen /

Shopware

Verzenden met Shopware 6 en MyParcel.

Wil je producten met Shopware 6 verzenden? Dat kan! Verstuur eenvoudig en snel jouw orders via MyParcel. Shopware 6 is een open e-commerce platform waarmee je eenvoudig een webshop opricht. Voor iedere order die je binnenkrijgt, maak je middels de koppeling automatisch een verzendlabel aan, zodat je jouw orders direct kunt versturen. Stel in jouw MyParcel account het Track & Track portaal in en houd jouw klanten tijdens verzending op de hoogte van de status van hun bestelling.

De voordelen voor jou.

  • Maak automatisch verzendlabels aan voor al jouw orders. In bulk of per order.
  • Lever jouw pakketten en brievenbuspakjes in bij één van de PostNL- of DHL-locaties.
  • Creëer een Track & Trace mail en -pagina, in de huisstijl van jouw webshop.
  • Houd controle over jouw eigen retourproces met een gepersonaliseerde retourservice.
  • Betaal alleen voor wat je daadwerkelijk verstuurt.

Start met verzenden via Shopware 6 en MyParcel.

  1. Controleer of jouw Shopware 6 account al gekoppeld is met jouw webshop. Is dat nog niet het geval? Dan adviseren we je dat eerst te doen. Volg daarvoor deze handleiding van Shopware. Voer daarna de domeinnaam in die je hebt ingevuld bij het maken van de koppeling met jouw webshop. Volg daarvoor deze handleiding. Je bent nu klaar om plug-ins aan te schaffen en te installeren.
  2. Om de plug-ins die je hebt aangeschaft te zien, zorg dan dat je in jouw webshop bent ingelogd met jouw Shopware account. Ga hiervoor naar Instellingen → Systeem → Plug-ins.
  3. Zodra je de MyParcel plug-in via de Shopware store hebt aangeschaft kun je deze in het plug-in overzicht vinden en installeren via Instellingen → Systeem → Plug-ins → Aankopen.
  4. De koppeling is nu gerealiseerd en klaar voor gebruik.

Liever koppelen door een bestand te uploaden? Bekijk dan hier de handleiding.

Deze webshops gingen jou voor.

Vragen? We staan voor je klaar.

Wil je hulp bij de koppeling van jouw webshop met MyParcel? Neem contact met ons op! Ons IT-support team staat zes dagen in de week voor je klaar en helpt je graag bij het koppelen van jouw webshop.

Contact
klantenservice contact opnemen myparcel

Veelgestelde vragen?