De situatie rondom Instabox

Verzending via Instabox is niet meer mogelijk.

Wij hebben het bericht gekregen dat Instabox failliet is verklaard. Hierdoor is het niet meer mogelijk om Instabox verzendlabels aan te maken. Ook zal Instabox geen pakketten meer ophalen. Op deze pagina vind je de laatste informatie rondom de situatie. 

[16-11] Belangrijk! Vandaag zullen de aanwezige pakketten uit het netwerk van Instabox afgeleverd worden bij de Instabox drop-off points. Indien jij pakketten hebt die nog aanwezig zijn in het netwerk, dan kun je deze ophalen bij het Instabox drop-off point. Indien je vragen hebt, kun je uiteraard contact met ons opnemen via info@myparcel.nl. We helpen je graag!

[09-11] Wat gebeurt er met de Instabox pakketten die al zijn ingeleverd?
Op dit moment is daar helaas nog niets over bekend. We staan hierover in contact met Instabox en hopen hierover zo snel mogelijk duidelijkheid te kunnen verschaffen.

[09-11] Wat is een alternatief voor Instabox?
Sinds kort bieden we ook een Same Day Delivery oplossing aan via DHL For You Vandaag.
Bekijk hier de afleverlocaties daarvoor. Voor Next Day Delivery, kun je uiteraard ook een PostNL-zending aanmaken. Dit doe je eenvoudig via jouw account bij ‘Zending aanmaken’.

[09-11] Wat is de situatie omtrent Instabox?
We hebben het bericht gekregen dat Instabox failliet is verklaard. Dit betekent dat het niet meer mogelijk is om Instabox verzendlabels aan te maken. Instabox rijdt ook geen ritten meer.