Fulfilment

Fulfilment uitbesteden: Ontdek de voordelen voor jouw e-commerce onderneming!

Is je e-commerce onderneming flink aan het uitbreiden, maar groeit je order- en verzendproces niet mee? De praktische oplossing: laat je opslag, orderverwerking en verzending over aan experts. Hiermee bespaar je niet alleen tijd en geld, maar het opent ook de deuren voor nóg meer groei. Een win-winsituatie! 

Lees verder en ontdek hoe fulfilment uitbesteden jouw onderneming kan transformeren en voorbereiden op de toekomst.  
Afbeelding voor

Wanneer is het zinvol om webshopfulfilment uit te besteden?

  • Je e-commerce onderneming is in korte tijd flink gegroeid. Kan je order- en verzendproces hierdoor het groeiende aantal orders niet aan? Besteed het uit! Zo kan je snel groeien en aan de vraag van jouw klanten blijven voldoen.
  • Je hebt plannen om internationaal uit te breiden. Laat de internationale logistiek over aan experts, zodat jij je niet bezig hoeft te houden met ingewikkelde douaneprocedures en lokale belastingen.
  • Je hebt te maken met seizoensgebonden pieken. Tijdens drukke periodes meer verzenden, zonder te investeren in bijvoorbeeld extra personeel en opslagruimte? Fulfilment is de oplossing.

Dit zijn de voordelen van fulfilment uitbesteden.

Laat je onderneming groeien door focus op sales en marketing.

Door een expert het order- en verzendproces te laten doen, bespaar jij kostbare tijd. Tijd die nu vrij is voor sales- en marketingactiviteiten. Meer focus op groei. En dat zonder je zorgen te maken over de logistiek.

Schaal sneller op in drukke perioden.

Fulfilmentpartners hebben de kennis, systemen en ervaring om processen te stroomlijnen. Het voordeel voor jou? Je bent flexibeler en schaalt sneller op in (onverwacht) drukke perioden, of wanneer je onderneming groeit. 

Bespaar logistieke kosten door een efficiënt order- en verzendproces.

Magazijnruimte, personeel en technologie: stuk voor stuk kostbare onderdelen in het order- en verzendproces. Logistieke experts hebben het volledige proces zo efficiënt mogelijk ingericht door geavanceerde systemen en jarenlange ervaring. En daar kun jij van profiteren.

Verbeter de klantbeleving met een snelle en soepele verzending.

Regelt een expert jouw fulfilment? Dan ben je verzekerd van een snelle levering en professionele verpakking. Hiermee verhoog je de klanttevredenheid en moedig je herhaalaankopen aan!

Wat kun je verwachten van MyParcel?

Ontzorging.

Je volledige order- en verzendproces zorgeloos geregeld.

Logistieke expertise.

Door samenwerkingen met de beste partners in de logistiek.

Professionele support.

Vertrouw altijd op onze experts voor advies en ondersteuning.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw fulfilment?

Laat je gegevens achter, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen over fulfilment uitbesteden.

 

Hoe werkt fulfilment uitbesteden?
Bij fulfilment uitbesteden geef je de opslag, orderverwerking en verzending uit handen aan logistieke experts. Deze hebben de kennis, systemen en jarenlange ervaring om het proces volledig te stroomlijnen. 

Hoe kan fulfilment uitbesteden mijn onderneming helpen groeien?
Fulfilment uitbesteden kan je onderneming helpen groeien door een expert jouw order- en verzendproces over te laten nemen. Zo bespaar je kostbare tijd. Tijd die je dus vrij hebt voor sales- en marketingactiviteiten. Tijd voor groei.

Wat zijn de eerste stappen om mijn fulfilment uit te besteden aan MyParcel?
Je laat eerst je gegevens achter via dit formulier. Dan gaan we met je in gesprek over de mogelijkheden.