Fashion branche.

Dit is de Fashion branche.

Bij MyParcel onderscheiden we drie soorten branches: Health, Fashion en Home & Garden. Een branche is een verzamelnaam voor webshophouders die in vergelijkbare sectoren actief zijn, net zoals jij! Daarom willen we jou van harte welkom heten in de Fashion branche. Deze branche bestaat uit webshops die producten verkopen op het gebied van o.a. schoenen, kleding en sieraden, horloges & klokken.
Afbeelding voor

Ontmoet jouw team.

Loop je in de komende tijd tegen vragen aan? Het toegewijde Fashion team staat voor jou klaar! Daarnaast kun je met al jouw commerciële vragen terecht bij jouw eigen accountmanager Joost. Denk hierbij aan vragen over tarieven of staffels. 

Stel jouw vraag

Andere webshops uit de Fashion branche.

Handige tips & tricks.

Wil jij jouw webshop naar een hoger niveau tillen? Dan is de MyParcel Academy wat voor jou! In deze leeromgeving vind je interessant artikelen over SEO, SEA, Google Analytics, social media, een optimaal verzendproces en nog veel meer. We hebben alvast drie artikelen geselecteerd die voor jou interessant kunnen zijn. Met deze artikelen optimaliseer je jouw verzendproces en zorg je dat alles goed is ingericht. 

  1. Dit is hoe je jouw producten veilig en efficiënt verpakt voor verzending!
  2. Productreviews? Zo verzamel je ze!
  3. De kracht van een onvergetelijke ‘unboxing ervaring’.

Populaire verpakkingen.

In onze verpakkingswebshop bieden verschillende soorten, voornamelijk duurzame verpakkingen aan voor iedere soort zending. Ook hebben we kantoorartikelen én allerlei materialen voor jouw inpakservice. Bekijk hieronder de populairste artikelen van webshophouders in de Fashion branche. Advies nodig bij het kiezen van de juiste verpakking? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Bruine brievenbusdoos A5+ met bovenklep

Bruine brievenbusdoos A5+

afbeelding voor Papieren verzendzak M (35 x 25 x 5 cm)

Papieren verzendzak M (35 x 25 x 5 cm)

afbeelding voor Autolock retourdoos (18,4 x 14,9 x 12,7cm)

Autolock retourdoos (18,4 x 14,9 x 12,7cm)

Top 5 veelgestelde vragen.

Hoe kan ik een palletzending aanvragen? Is het mogelijk om mijn staffel te wijzigen? Is het mogelijk om mijn staffel te wijzigen?