De Verzendlink.

Maak eenvoudig verzendlabels vanuit ieder social media kanaal.

Verkoop jij producten via social media, een conversatie in WhatsApp of via Direct Message? Dan is de Verzendlink interessant voor jou! Met de Verzendlink vult jouw klant zelf alle informatie voor het aanmaken van het verzendlabel in. Vervolgens verschijnt deze in jouw zendingenoverzicht en is jouw verzendlabel klaar om geprint te worden. 
Afbeelding voor

Meer informatie.

Heb je vragen over de Verzendlink of ons platform? Wij staan voor jou klaar om je verder te helpen. Je kunt ons simpelweg een berichtje sturen via WhatsApp. 

Start WhatsApp chat

Wie zijn wij?

Wij zijn MyParcel, het platform waarmee iedere online ondernemer, groot of klein, eenvoudig verzendlabels aan kan maken om pakketten, post, brievenbuspakjes en pallets te versturen. Naar bestemmingen in binnen- en buitenland.

Registreer gratis

De tarieven.

Pakketten, brievenbuspakjes, post en pallets verstuur je met MyParcel tegen voordelige tarieven. Hoe meer je verstuurt, hoe goedkoper verzenden voor je wordt! Dat alles zonder contract of abonnement. Bij MyParcel betaal je namelijk alleen voor wat je daadwerkelijk verstuurt. Klik op de button hieronder voor een overzicht van onze tarieven. 

Bekijk tarieven