Verzenden

Goedkoop pakket versturen? Vergelijk de kosten en diensten van MyParcel met andere verzendplatformen.

10/10/2022
Afbeelding voor Goedkoop pakket versturen? Vergelijk de kosten en diensten van MyParcel met andere verzendplatformen.

Hoe kies je het beste verzendplatform voor jouw webshop? Natuurlijk wil je zo goedkoop mogelijk jouw pakketten versturen, dus ga je op zoek naar de goedkoopste pakketdienst. Maar daarnaast wil je ook dat het platform over de juiste functionaliteiten beschikt, zoals een goede Track & Trace- en retourservice, ruime keuze in bezorgopties en goede drop-off- en ophaalmogelijkheden. Om je te helpen bij jouw keuze, hebben we een vergelijking voor je gemaakt. Ontdek het verschil tussen de diensten én de kosten voor het versturen van een pakket bij MyParcel, in vergelijking met Sendcloud.

De kosten voor het versturen van een pakket.

We beginnen met de tarieven. Als online ondernemer ben je natuurlijk benieuwd naar de kosten voor het versturen van jouw pakketten. Bij MyParcel kiezen we ervoor om zo transparant mogelijk te communiceren over de kosten per pakket. Het is in één oogopslag duidelijk wat de kosten zijn, zodat jij nooit verrast wordt. Wil je weten hoeveel jij kunt besparen door over te stappen op MyParcel? Bekijk onze tarieven of neem contact met ons op!

Wat bieden de verzendplatformen?

De standaard functionaliteiten zijn gratis.

In tegenstelling tot andere verzendplatformen betaal je bij MyParcel niets extra’s om gebruik te maken van de standaard functionaliteiten van ons platform. Als je van extra functionaliteiten gebruik wilt maken, kun je zelf kiezen voor een abonnement. Maar, de standaard functionaliteiten zijn gratis. Hieronder lichten we een aantal belangrijke functionaliteiten voor je uit.

Onbeperkt koppelen met 25+ integraties.

Zodra je een gratis account aanmaakt bij MyParcel, is de eerste stap het koppelen van jouw webshop. Met onze 25+ gratis koppelingen is onze verzendsoftware altijd gemakkelijk in jouw webshop te integreren. Met ons platform kun je jouw webshop met zoveel integraties koppelen als je wilt, volledig kosteloos. Bovendien heb je hiervoor geen technische kennis nodig. Heb je (nog) geen webshop? Ook dan kun je gemakkelijk vanuit ons verzendplatform zendingen aanmaken.

Eenvoudig en snel orders omzetten in verzendlabels.

Naast het geautomatiseerd printen van verzendlabels, kun je met ons verzendplatform ook kosteloos pakbonnen printen vanuit jouw orderoverzicht. Hierdoor zie je gelijk welke producten én welke hoeveelheden je uit jouw magazijn moet halen. Ideaal!

Daarnaast zet je met de Verzendlink eenvoudig orders om naar verzendlabels vanuit ieder social media- of verkoopkanaal. Knip- en plakwerk is hiermee verleden tijd. Jouw klant vult zelf de gegevens in en het verzendlabel verschijnt automatisch in jouw zendingenoverzicht. Klaar om te printen!

Gepersonaliseerd Track & Trace- en retourproces.

Binnen ons verzendplatform kun je jouw huisstijl in het hele verzendproces laten terugkomen. Van een branded Track & Trace mail- en pagina tot een branded retourportaal. Hiermee…

  • Creëer je herkenbaarheid voor jouw klant.
  • Val je op ten opzichte van concurrenten.
  • Vergroot je de merkbeleving.
  • Stimuleer je herhaalaankopen.

Bovendien kun je bij MyParcel ook kosteloos een persoonlijke touch toevoegen aan jouw verzendlabels, door jouw eigen logo toe te voegen. Zo zien jouw klanten gelijk dat de zending van jouw webshop vandaan komt!

Snelle en professionele klantenservice is de norm.

Goed contact met onze klanten is voor ons erg belangrijk. Daarom doen wij er alles aan om de beste klantenservice te leveren. Onze uitmuntende klantenservice is gratis voor alle klanten die gebruikmaken van onze dienstverlening. En gelukkig horen wij dan ook keer op keer van onze klanten dat het snelle en persoonlijke contact één van de redenen is waarom ze voor ons (blijven) kiezen. En daar zijn wij trots op! 

Meer weten over de mogelijkheden van ons platform, of heb je andere vragen naar aanleiding van deze blog? Neem contact met ons op! Ons support team staat je graag te woord.