Partners

MyParcel in top 500 bedrijven met de beste reputatie in 2024.

28/06/2024
Afbeelding voor MyParcel in top 500 bedrijven met de beste reputatie in 2024.

Elk jaar vraagt MT Sprout duizenden managers naar de reputatie van Nederlandse bedrijven. Deze meningen vormen samen de MT500, de lijst van de 500 bedrijven met de beste reputatie. Dit jaar staat MyParcel ook in deze lijst! We scoren het hoogst op de onderdelen Klantgerichtheid en Duurzaam ondernemerschap. Lees in dit artikel meer over dit onderzoek en de uitkomsten.

MT Sprout en de MT500.

MT Sprout is hét platform voor ondernemers achter snelgroeiende startups en scaleups en het leiderschapstalent binnen serieuze organisaties. MT Sprout brengt jaarlijks diverse ranglijsten uit, waaronder de MT500. Bij deze ranglijst staat de reputatie van Nederlandse bedrijven centraal. Op basis van de meningen van duizenden managers, beslissers en leidinggevenden wordt een top 500 opgesteld van Nederlandse bedrijven met de beste reputatie.

MyParcel scoort het hoogst op Klantgerichtheid en Duurzaam ondernemerschap.

Dit jaar staat MyParcel voor het eerst in de MT500. Een mooi resultaat waar we erg trots op zijn. We zijn vooral trots op onze hoogste scores voor de onderdelen Klantgerichtheid en Duurzaam ondernemerschap. Hier behaalden we maar liefst drie sterren op. Dit zijn belangrijke thema’s waar wij dag in, dag uit ons best voor doen om ons hierin te onderscheiden. Een mooie bevestiging van ons harde werk en onze inzet om onze klanten altijd voorop te stellen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat ons de logistieke uitdagingen van je e-commerce bedrijf aanpakken met innovatieve verzendoplossingen die naadloos aansluiten op jouw behoeften. Neem nu contact op voor een voorstel op maat!

Offerte aanvragen