Over ons

Familielid van de maand, Soedesh.

23/06/2020
Afbeelding voor Familielid van de maand, Soedesh.

Ons 10 jarig bestaan is inmiddels een feit en dit is mede mogelijk gemaakt door ons team. Maar wie zijn nou al die harde werkers die MyParcel iedere dag draaiende houden? Wij stellen je maandelijks voor aan een lid van onze familie.

Soedesh in het kort. 

Deze maand staat onze collega Soedesh in de spotlights. Hij is onderdeel van ons IT support team. Samen helpen zij alle klanten die vragen hebben over hun plugin of een tegen een technisch probleem aanlopen. Wij hebben Soedesh een aantal vragen gesteld en de antwoorden delen wij graag met je!

Op zevenjarige leeftijd verruilde Soedesh het mooie Suriname in voor onze hoofdstad Amsterdam. Tegenwoordig woont hij met veel plezier in Hoofddorp en komt hij al drie jaar fluitend naar kantoor! Waarom? Dat lees je hier:

Hoe zouden jouw vrienden jou omschrijven in drie woorden:

Energiek – ondernemend – cynisch. Het cynische deel stoort mij soms zelf, maar het zit er zo diep in dat het een tweede natuur is. Gelukkig weet iedereen die mij langer kent dat het een grapje is. Ik ben een hele aardige vent!

Hoe ziet jouw home office eruit?

Ik kijk uit over de Toolenburgse plas. Dit uitzicht maakt het thuiswerken een stuk prettiger. Ik ben omringd door één groot scherm en twee laptops. Ik geniet van het uitzicht en de extra zon vanuit mijn dakraam.

Ik was altijd al een hele goede investigator‘.

Waar ben jij in jouw vrije tijd te vinden?

De Toolenburgse Plas! Ik ren tegenwoordig, zo een 4x per week ga ik een rondje hardlopen. Het werkt zo verslavend, dat ik mij bijna rot voel als ik een dag oversla.

Hoe kwam jij bij ons uit als werkgever?

Ik heb een eigen bedrijf waar ik webshop bouw en de fotografie doe voor verschillende klanten. MyParcel sluit hier precies bij aan. Door mijn interesse en kennis hierover kwam ik al snel uit bij MyParcel en ben ik begonnen op de afdeling Customer Service.

Wat mis jij nu het meest aan kantoor, vanwege het thuiswerken?

In het begin vooral het persoonlijke contact met mijn team en andere collega’s. Het erge is dat ik er nu bijna aan begin te wennen.

Wat is het eerste wat jij gaat doen zodra alle corona maatregelen voorbij zijn?

Reizen met mijn vriendin! Wij zijn nog niet zo lang bij elkaar en hebben nu al een heleboel dingen die wij samen willen ondernemen.

Bij welke herinnering lach je stiekem hardop

Bij IT problemen delen mensen – na toestemming – een schermafbeelding of een momentopname van hun scherm. Er heeft een keer een 18+ site opengestaan, hier moest ik stiekem wel om lachen.

‘Het moment dat ik een klant heb geholpen met zijn/haar instellingen zijn wij beiden tevreden’.

Wat wisten wij nog niet van jou?

Vroeger was ik de medeoprichter van de radiozender Slam FM! Voorheen heette het nog niet zo, maar deze zender was mijn kindje. 

Wat is het leukste aan jouw functie?

Het klantcontact. Het moment dat ik een klant heb geholpen met zijn/haar instellingen zijn wij beide tevreden, want onze klant weet dan ook gelijk hoe het werkt voor de volgende keer!

‘Mijn collega’s kennen mij omdat ik alles graag tot de bodem uitzoek‘.

Hield je altijd van puzzel en uitzoekwerk?

Ik was altijd al een hele goede ‘investigator’. Na een jaar wou ik hierdoor ook de overstap maken naar IT support. Hier zit ik goed op mijn plek.

Waar denk je dat jij bekend om staat?

Mijn charmes! Haha.. zonder dollen, mijn collega’s kennen mij omdat ik alles graag tot de bodem uitzoek en met iedereen een praatje maak om een antwoord te krijgen.

Wat is jouw tip aan anderen?
Haal alles uit het leven. Dat doe ik ook elke dag!