Over ons

Familielid van de maand, Maaike.

24/04/2020
Afbeelding voor Familielid van de maand, Maaike.

Ons 10 jarig bestaan is inmiddels een feit en dit is mede mogelijk gemaakt door ons team. Maar wie zijn nou al die harde werkers die MyParcel iedere dag draaiende houden? Wij stellen je maandelijks voor aan een lid van onze familie. Maaike van Team Buitenland bijt het spits af. Zij maakt al 2,5 jaar deel uit van onze familie. Bij Team Buitenland komen alle vragen terecht over jouw zendingen die de grens over gaan.

Maaike in het kort. 

Maaike is 28 jaar en geboren in Amsterdam. Van deze mooie stad is ze inmiddels verhuisd naar de ‘tot mooist verkozen stad’ van Nederland: Almere! Deze dame is behulpzaam, positief, aanwezig en heeft een groot hart; aldus haar omgeving.

Hoe ben je bij ons terechtgekomen?

Via een uitzendbureau ben ik voorgesteld aan MyParcel, na een leuk gesprek met Derek (een van de managers) was ik enthousiast en werd ik snel opgenomen als ‘new member of the family’.

Jij zit in Team Buitenland, maar verlaat je zelf wel eens de Nederlandse grenzen?

Zeker weten, ik vind reizen heel leuk! Ik ben al naar een paar ‘verre landen’ geweest en wil graag meer van de wereld ontdekken. Op de memorabele vakanties laat ik soms ook een tatoeage zetten, daar heb ik er inmiddels 4 van. Daarnaast vind ik het ook leuk om tijdens mijn vakanties nieuwe talen te leren van de lokale mensen.

Na elke vakantie gaan er magneetjes mee, voor op de koelkast bij oma’.

Naar welke plek mogen wij jou anytime teleporteren?

Pfoe, dat vind ik wel lastig. Ik denk Sydney, Australië. Daar ben ik al eens geweest en ik vond het zo gaaf! De mensen daar zijn vrolijk en vriendelijk. Daarnaast is het een grote stad, met zoveel ruimte en heel divers qua natuur/omgeving.

Wat voor souvenir, is onmisbaar in jouw koffer?

Na elke vakantie gaan er magneetjes mee, voor op de koelkast bij oma :).

Wat maakt voor jou het klantcontact zo leuk?

Onze klanten waardeer ik zo omdat zij ook het beste willen voor hun klanten (de consument), dus ze denken graag mee om tot de meest klantgerichte oplossing te komen. Zelf heb ik een keer een bestelling gedaan bij een van onze klanten, dat werd persoonlijk op werk gebracht. Dat vond ik heel erg lief!

Zoals vele werk jij vanwege het coronavirus veilig vanuit huis. Hoe ziet jouw ‘Home Office’ eruit?

Ik heb een bureau/tafeltje met daarop een beeldscherm en laptop. Verder staat er ook een klein whiteboard met foto’s van mijn familie/vrienden. Achter mij staat een grote boekenkast die ik zelfs op kleur heb gesorteerd!

Hoe kan je jou opvrolijken op afstand?

Natuurlijk heb ik wel eens een off-day. Hier kom ik al snel bovenop met vrolijke muziek, een lief bericht van vrienden of familie en de zon.

‘Onze klanten vind ik zo fijn omdat zij het beste willen voor hun klanten’.

The devil is in the details.

Maaike’s levensmotto